Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Chrome OS Flex | Chromebooky do škol

Podpora Windows 10 končí - připravte svou školu nabudoucnost s ChromeOS Flex!

S blížícím se koncem podpory Windows 10 stojí školy před zásadním rozhodnutím. Jak zajistit, abytechnologie ve výuce zůstaly aktuální, bezpečné a efektivní bez nutnosti vysokých investic donového hardwaru? Řešením je ChromeOS Flex – moderní operační systém od společnosti Google,který přemění vaše stávající počítače na rychlá a bezpečná zařízení připravená pro potřeby dnešníhovzdělávání.

Jako oficiální partner Google pro školy jsme připravili jedinečnou kampaň zaměřenou na 900 škol po celé České republice. Naším cílem je usnadnit vám přechod naChromeOS Flex a ukázat, jak může tato změna prodloužitživotnost vašeho hardwaru, snížit náklady azjednodušit správu IT.

Součástí naší kampaně je:

Bezplatné zaslání instalačního flash disku s ChromeOSFlex – umožní vám snadno vyzkoušet nový operační systémna vašich stávajících zařízeních. Napište si o Váš bezplatný flashdisk na info@edugo.cz.

Poradenství a konzultace – naši odborníci jsou připraveni vám pomoci s implementacía odpovědět na všechny vaše otázky.

Objevte výhody ChromeOS Flex pro vaši školu:

  • Úspora nákladů díky využití stávajících zařízení
  • Zvýšená bezpečnost a pravidelné automatické aktualizace
  • Jednoduchá správa všech zařízení z jednoho místa
  • Rychlý a plynulý výkon i na starším hardwaru

ChromeOS Flex Roadshow

Připojte se k nám na ChromeOS Flex Roadshow v největších městech, kde si můžete vševyzkoušet naživo a získat odpovědi na vaše otázky. Registrujte se nyní a buďte součástítechnologické transformace ve vzdělávání.

  • 8. října - Praha
  • 16. října - Ostrava
  • 22. října - Plzeň
  • 5. listopadu - Brno
  • 16. listopadu - Pardubice
  • 27. listopadu - Zlín

Nemůžete se zúčastnit roadshow? Žádný problém!
Připojte se k našim webinářům nebo nás kontaktujte přímo s dotazem či požadavkem na konzultaci.

Proč zvolit ChromeOS Flex pro vaši školu?

Bezpečné a pravidelné aktualizace bez starostí
ChromeOS Flex poskytuje automatické aktualizace na pozadí, které zajišťují,že vaše zařízení jsou vždy chráněna nejnovějšími bezpečnostnímiopatřeními. Nemusíte se obávat složitých aktualizačních procesů nebopřerušení výuky.

Rychlý start a plynulý výkon i na starších zařízeních
Díky optimalizovanému systému se zařízení s ChromeOS Flex spouštějí během několika sekund. I na starším hardwaru zažijete plynulý výkon, který umožní studentům a učitelům soustředit to podstatné.

Centrální správa zařízení šetří čas IT oddělení
V Google Admin Console můžete s licencí Chrome Education Upgrade snadno spravovat nastavení, aplikace a bezpečnost všech zařízení ve vaší síti. To znamená méně času stráveného řešením technických problémů a více času věnovaného podpoře vzdělávání.

Bezpečnost žáků na prvním místě s ChromeOS Flex
ChromeOS Flex nabízí robustní bezpečnostní funkce, které chrání data a soukromí vašich studentů. S integrovanými nástroji pro správu a zabezpečení můžete mít jistotu, že vaše škola splňuje nejvyšší standardy ochrany.

Úspora nákladů a ekologický přístup

Maximální využití stávajícího vybavení
Transformujte své současné počítače na moderní zařízení s ChromeOS Flex a vyhněte se vysokým nákladům na nový hardware. Ušetřené prostředky můžete investovat do jiných důležitých oblastí školství.

Snížení elektronického odpadu prodloužením životnosti zařízení
Prodloužením životnosti vašich zařízení přispíváte k ochraně životního prostředí. Méně elektronického odpadu znamená udržitelnější přístup k technologiím ve vzdělávání.

Vyzkoušejte ChromeOS Flex zdarma
Tískejte instalační balíček!

Přesvědčte se sami o výhodách ChromeOS Flex. Zašleme vám zdarma instalační balíček s podrobnými instrukcemi pro snadnou instalaci. Napište nám!

Kontaktujte nás pro individuální konzultaci

Máte otázky nebo potřebujete poradit s přechodem na ChromeOS Flex? Náš tým odborníků je připraven vám pomoci. Kontaktujte nás a domluvte si individuální konzultaci.

Top