Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Chromebooky pro učitele | Chromebooky do škol

Chromebooky pro učitele

Chromebooky jsou ideálním zařízením nejen pro žáky, ale dokonce i pro učitele. Někteří z vás možná budou oponovat, že učitel přece jenom potřebuje výkonnější zařízení a bez operačního systému Windows se neobejde. My v Edugo jsme přesvědčeni, že tento mýtus dávno neplatí.

S radostí vám představujeme a doporučujeme námi vyzkoušené učitelské chromebooky.

Acer Chromebook Plus

Detail produktu >

Acer Chromebook Spin 714

Detail produktu >

Acer Chromebook 514 Spin

Detail produktu >

Acer Spin 513 EDU

Detail produktu >

Acer Chromebook 514 Vero

Detail produktu >

Acer Chromebook 514

Detail produktu >

USB hub nebo dokovací stanice

Pro rozšíření možností připojení periferií může být užitečné mít USB dokovací stanici, která umožní připojení více zařízení najednou. V kabinetu nebo na katedře tak můžete mít snadno připojený displej nebo dataprojektor, ozvučení, myš, LAN síť a další zařízení. Navíc se přes dokovací stanici bude váš chromebook nabíjet.

Zjednodušte si práce s chromebookem - s dokovací stanicí stačí Váš chromebooky jen připojit k dokovací stanici a všechny periferie a pevnou síť máte automaticky připojené.

Dokovací stanice by neměla chybět na žádném stole v učebně nebo kabinetě.

Acer dokovací stanice USB-C Dock

Nyní máte možnost propojit svůj chromebook s oblíbenými zařízeními díky univerzálnímu portu USB Type-C. S naší dokovací stanicí Acer USB-C Dock Gen 1 získáte přístup k napájení a okamžité konektivitě s vašimi nezbytnými periferiemi, jako jsou např. displeje, dataprojektory, ozvučení, myš nebo třeba webkamery.

  • Jednoduché připojení pomocí USB Type-C: Naši dokovací stanici můžete připojit jediným kabelem USB Type-C.
  • Vysoký výkon napájení: Podporujeme až 100W Power Delivery, což znamená, že můžete dobíjet svůj notebook nebo tablet s rychlostí až 5V/9V/15V@3A a 20V@5A.
  • Jednoduchá instalace Plug and Play: S naší dokovací stanicí můžete začít pracovat okamžitě. Stačí ji připojit a vše funguje bez složitého nastavování.

Konektorová výbava: 1x headset/speaker jack, 1x SD card reader, 3x USB 3.1 Gen1 Type-A port, 1x Host USB Type-C port, 1x USB 3.1 Gen1 Type C port, 1x Gigabit Ethernet port, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x DC-in jack

Acer Connect Enduro M3 LTE/5G – Ideální řešení pro venkovní výuku a školu v přírodě

Hledáte řešení jak připojit vaše chromebooky či notebooky i při aktivitách venku? Vyzkoušejte přenosný Wi-Fi router s připojením k 5G/LTE, který vytváří Wi-Fi 6 síť pro až 16 zařízení. Ideální pro venkovní výuku či aktivity se studenty a jejich chromebooky. Navíc obsahuje virtuální SIM s 20 GB celosvětových dat, což zajišťuje spolehlivé připojení i mimo EU.

Proč koupit Acer Connect Enduro M3 do vaší školy?
V dnešní době, kdy stále více škol nakupuje mobilní žákovské zařízení, je důležité mít spolehlivé připojení k internetu i mimo školní budovu. Acer Connect Enduro M3 LTE/5G je ideální volbou pro školy, které chtějí rozšířit možnosti výuky ve venkovním prostředí. Ať už jde o školu v přírodě, výuku na školním dvoře nebo exkurze, tento router zajistí stabilní připojení, na které se mohou studenti i učitelé spolehnout.

Instalace, zprovoznění a výhody pro školní použití
Nastavení Wi-Fi sítě pomocí Acer Connect Enduro M3 je velmi snadné, což ocení především učitelé, kteří nechtějí trávit čas složitou konfigurací. Router přichází s přednabitou virtuální kartou SIM s 20 GB mezinárodních dat, která umožňuje okamžité použití kdekoliv. Nicméně školy zejména využijí možnost vložení klasické nanoSIM karty, kterou následně využijí pro sdílený internet.

Pro školní použití je tento router ideální například při výuce venku, kde je potřeba zajistit přístup k digitálním zdrojům. Acer Enduro podporuje připojení až 16 zařízení najednou. Je pravda, že tato limitace vám nepokryje celou třídu, ale při venkovních aktivitách se spíše počítá s menšími skupinkami či s prací na jednom chromebooku ve dvojicích. V té chvíli je Acer Enduro ideální do vaší školy a výuky.

Výborný dosah i citlivost v terénu
Acer Connect Enduro M3 vyniká zejména silným signálem, který podporuje Wi-Fi 6 2x2 MIMO a vytváří dvě sítě v pásmu 2,4GHz a 5GHz. V terénu, kde mobilní telefony často ztrácejí signál, dokáže tento router zachytit a zesílit připojení, čímž zajišťuje stabilní síť pro všechny studenty. To je ideální pro školy v přírodě nebo výuku venku, kde se často setkáváme s omezeným signálem. Díky baterii s kapacitou 6 500mAh vydrží router pracovat po celý den, a tak není třeba jej neustále nabíjet.

Zesílená konstrukce pro venkovní prostředí
Konstrukce tohoto zařízení je navržena s ohledem na venkovní použití. Certifikace IP54 a MIL-STD-810H zaručují, že router vydrží náročné podmínky, včetně deště nebo pádu, což ocení učitelé i žáci při venkovních aktivitách. Navíc díky odolnému tělu a zesíleným rohům router zvládne běžné opotřebení, které přichází s častým přenášením a používáním mimo učebnu.

Chromebooky si můžete také osobně vyzkoušet!

Není totiž nic lepšího, než si vše nejdříve vyzkoušet a pořádně osahat. My vám chromebook nejen rádi bezplatně zapůjčíme, ale v případě zájmu za vámi přijedeme ukázat jeho výhody a zodpovědět vaše otázky. Objednejte si chromebook na zkoušku nebo ukázku ve vaší škole ještě dnes.

Rezervace zapůjčky Rezervace osobní ukázky
Top